Коледна благотворителна кампания от P&G и BUZZ Store

 Направи Коледа двойно по-щастлива! 🎄



Здравейте, приятели!

Тази година BUZZ Store и Procter & Gamble организират прекрасна благотворителна инициятива, в която всеки един от вас може да се включи!

1 опаковка = 1 дарение = 1 детска усмивка 😊

При всяка покупка на подаръчни комплекти от Pantene, Gillette, Gillette Venus, Old Spice, OralB и Head & Shoulders от Procter&Gamble ще дарят по 1 лев на "SOS Детски селища България" за коледни подаръци на деца в неравностойно положение.

Така не само ще зарадвате близък човек с красив подаръчен комплект, а ще дарите усмивка и щастие на децата от "SOS Детски селища България"!

Кампанията се провежда до 30.12.2020г., а комплектите можете да откриете в повечето дрогерии и вериги магазини.


С цел популяризиране на кампанията, на мен ми беше предоставен за тест комплект на Pantene hair biology, който включва шампоан, балсам и маска за тънка или изтънена и боядисана коса. А несесерът към продуктите е просто уникален!
Втора година боядисвам косата си и както всеки знае, изрусяването доста уврежда и изсушава косата. Поради което, съм в постоянно търсене на подходящи за нея продукти и смятам, че вече открих страхотен бюджетен вариант! След няколко използвания и виждайки всеки път невероятния резултат, определено се превърнаха в едни от любимите ми и ви препоръчвам с две ръце да ги пробвате!!!🙌

Серията има прекрасен, леко сладникав аромат и спямо повечето продукти, които съм ползвала до сега, тези са и доста по-икономични. Хареса ми и това, че не е нужно да стоиш с маската 5 или повече минути, а са достатъчни само 2 мин.

И най-важното.. Крайният резултат е точно този ефект, който търся от продуктите за коса! А именно - мека, гладка, сияйна и жива коса, която не се заплита, не се накъсва и ухае страхотно!

Това са едни от продуктите, които доказват, че не е нужно всеки път да даваме куп пари за скъпа и луксозна козметика, защото понякога и бюджетните продукти впечатляват с качествено действие.

❤ ❤ ❤

Напомням, че все още имате време до 30.12.2020г. и вие да се включите в благотворителната кампания на P&G и Buzz Store и да зарадвате не само близките си с красиви и практични подаръци, а и дечицата от "SOS Детски селища България"!


Този, който прави добро на друг, прави най-доброто за себе си, не в смисъл, че ще бъде възнаграден за това, а в това, че съзнанието за стореното добро му доставя голяма радост.

Луций Сенека

Коментари