Woodenspoon & Кибрит специално есенно издание


Кибрит е тематична месечна кутия, която можеш да поръчаш еднократно или чрез абонамент. Във всяко издание има между 5 и 8 разнообразни продукта на стойност над 60 лв, като козметични продукти от натурални съставки, артикули за дома, здравословни хранителни продукти, аксесоари и ръчно изработени изделия. 


За първи път чух за кутиите на Кибрит през септември месец, но тогава вече кутията им за месеца беше изчерпана и погледнах в графата "Подаръчни кутии", където видях специалното им издание в колаборация с Wooden Spoon. Това, което ме грабна в нея най-много беше шоколадовото им масло за тяло, а аз обожавам шоколад под всякаква форма, както и това, че продуктите им са български и 100% натурални. 


Chocolate Fever е органично шоколадово масло за тяло, което ще ви заплени с аромата си! Съдържа какаово и кокосово масло, както и подхранващо масло от ший. То се топи при допир с кожата и попива бързо в нея, като я прави мека и еластична. Не съдържа етерични масла и елергени. Продуктът е страхотен и определено си заслужава!



Chocolate Time е 100% натурален шоколадов душ гел, създаден специално за тази кутия на Кибрит. Този душ гел мирише уникално, дори донякъде оприличавам мизирмата му на баклава 😃. Единствения минус е, че малко бързо спада пяната и се налага да използвам повече продукт от обикновено.


За пръв път използвам подобен серум за коса и определено няма да е за последен. Hair Growth Therapy помага за превенция на косопада през есента. Серумът е обогатен с черен пипер и розмарин, които помагат на косата да стане по-гъста и по-силна докато расте. Използвам го 2-3 пъти в седмицата, като разтрия в корените си няколко капки от него 20 мин преди баня и определено усещам косата си по-здрава.


Серумът за лице Immortelle е природен елексир за подмладяване, подходящ за всеки тип кожа. Моята кожа е комбинирана към мазна и не остава мазни следи, а попива много добре в кожата ми. Обогатен е с екстракти от безсмъртниче, черен кимион и шипка, които подпомагат за регенерацията на кожните клетки, естествено повишава синтеза на колаген и защитава от свободните радикали. Използвам го предимно вечерно време преди да нанеса крем за лице.


Cellulite Therapy е антицелулитното олио, което съдържа етерични масла от черен пипер и екстракт от розов пипер, стимулира микроциркулацията, подобрява еластичността и подхранва в дълбочина кожата. За него мога да кажа само, че мирише много приятно на кафе и няма загряващ ефект. Използвам го от време на време след баня, когато се сетя за него, но за моя радост не ми се налага да използвам все още подобни продукти и за това не мога да дам мнение дали има ефект.
 

Кремчето за крака Feet Balm съдържа активни съставки с маслиново и кокосово масло, които осигуряват интензивна хидратация на стъпалата. Отново ароматът е страхотен, но не го използвам често, защото не страгам от сухи или напукани пети, но определено ги усещам по-меки след като ги намажа с кремчето.

Благодаря ви от сърце, че стигнахте до края на моята блог статия, ако имате някакви въпроси към мен или друго, ще се радвам да ми пишете ТУК ❤

Коментари